Izvor:
11.06.2019 u 09:06
0

SOFIJA MILOŠEVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“ RAZBILA SVE PREDRASUDE: Voli ćevape, otkrila šta zna o fudbalu! (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević gostovala je u emisiji "Dobro Jutro Srbijo", i tom prilikom je otkrila veoma intrigantne detalje svog života, koje do sada niko nije znao.

Budući da je njena profesija usko povezana sa fizičkim izgledom, atraktivna plavuša je otkrila da se ona uopšte ne libi da konzumira nezdravu i kaloričnu hranu.

– Verovali vi meni ili ne, ja svaki dan jedem ćevape. Nedavno sam jela preukusan kupus. Pekaru nešto ne volim. Ali, uživam u hrani – ispričala je Miloševićeva.

S obzirom na to da je ona pre određenog vremena raskinula romansu sa poznatim fudbalerom Ademom Ljajićem, a povezuju je sa brojnim sportitima Sofija je priznala šta zaista zna o fudbalu kao sportu.

Kao i svako žensko, znam šta je korner, gol. Kako se zovu stadioni. Ne zanima me fudbal, pratila sam ga samo jer mi se momak bavio tom profesijom – iskrena je bila manekenka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter