Izvor:
09.05.2019 u 05:24
0

MAJA GOJKOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Narodna skupština iduće sedmice raspravlja o Tijaninom zakonu! (VIDEO)

Gost našeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" je predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Maja Gojković.

Milomir Marić i Katarina Korša razgovarali su sa gošćom o planiranim aktivnostima rada Parlamenta, a takođe i o aktuelnim temama vezanim za politički život Srbije.

Na pitanje o radu i aktivnostima Narodne skupštine Srbije, Maja Gojković odgovara:

Početkom iduće sedmice raspravljaće se o Tijaninom zakonu, treba da raspravljamo i o Zakonu o glavnom gradu, a očekujemo da Vlada usvoji Zakon o komunalnim delatnostima koji će se odnositi šire na sve urbane sredine. Pred nama su važni zakoni koji će urediti život građana. Tijanin zakon je vrlo važan, jer će Srbija usvojiti jedanu od najtežih krivičnih sankcija, a to je doživotni zatvor, mi to sada nemamo. To je važan zakon za koji je zainteresovano čitavo društvo – istakla je Gojković.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter