Izvor:
25.11.2019 u 22:40
0

VUČIĆ O STVARIMA KOJE SU GA NAJVIŠE POGODILE: Nisam znao da postoje tako zlonamerni ljudi!

PREDSEDNIK SRBIJE OTVORENO U EMISIJI "ĆIRILICA": Nikada nisam obrukao svoju zemlju! (FOTO)

ODLIČNA SARADNJA U REGIONU: Predsednik Vučić objasnio sve vezano za Krušik!

Predsednik Srbije je istakao da su ga pojedine stvari veoma pogodile.

– Priča koja me je najviše iznervirala je 2014. kada sam bio ne dugo na vlasti i tada nisam znao da postoje toliko zlonamerni ljudi. Te afere sa marihuanom i Franšom… Sada sam veteran i to me mnogo manje pogađa. Naučite da trpite i čekate priliku da odgovorite na to. Rekao sam Siniši Malom pre tri meseca: Da sam na tvom mestu otišao bih i pocepao taj doktorat, završi sa tim, to ti ne treba – rekao je predsednik.

PREDSEDNIK SRBIJE GOVORIO O MERAMA VLADE ZA BRAČNE PAROVE: Apartmani na dobrim lokacijama i pomoć države za stambene kredite!

Vučić je to dodatno objasnio i istakao da se nije mešao u gorepomenute događaje.

– Ja nijedan poziv nisam napravio da bih uticao na to. Drago mi je što oni jesu. Mali sada ima pravo da se žali. Pitao sam šta će mu to. Pocepao bih to i rekao: Vidim da ste mi presudu doneli i radite šta hoćete – objasnio je Vučić.

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U "ĆIRILICI": Ovo je pokazatelj da je reč o slobodnoj zemlji! (FOTO)

JEDNA OD NAJVAŽNIJIH TEMA EMISIJE "ĆIRILICA": Smanjenje stope kriminala i pet puta jeftinija struja nego u Nemačkoj!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter