Izvor:
07.10.2019 u 21:01
0

SRBIJA SE SAGINJATI NEĆE: „Treba raditi u ozbiljnoj ZAŠTITI svoje države“ (FOTO)

Tema večerašnje emisije "Ćirilica" glasi "Srbija se saginjati neće!" Gosti su bili Vlada Đukanović političar, profesor doktor Slobodan Reljić, doktor Miša Đurković, general Branko Krga. Oni su razgovarali o aktuelnim temama, te se dotakli i tema medija

Na mom profilu prethodno su mi poslali da sam kršio smernicu kada sam govorio o drugom svetskom ratu reviziji. To su stvari koje se dešavaju, a neko neće da se pomiri sa time. Sve što ima bilo kakave veze sa Rusima, biće kanal uklonjen i sično. U gospodina Reljića, svi smo kupovali novosti NIN, a pogledajte sada. To je licemerje koje vlada u našem društvu. Kod nas je nekada tačnije i danas je sramota da se čuje da neko sarađuje sa službama. Sada treba raditi u zaštiti svoje države. Od naše države je napravljen cirkus u prošlosti i sada je teško taj cirkus ispraviti, ali se Vlada svakodnevno trudi da radi na tome. Ja smatram kao narodni poslanik imam pravo da se borim za to da ova država ima svoj suverenitet. Hoću svim segmentima da vratim suverenitet. Moje pravo je da iznesem stav da sam protiv nečega. Ja sam se trudio u kritici koja je bila oštra na radiju, da pratim sve što ima veze sa politikom, nisam imao mržnju prema vlasti kada je Tadić bio na čelu, ali sam kritikovao. – dodao je Đukanović.

Na to doktor Mišo Đurković dodao je – Elita drži čitave nivoe, pre svega obrazovanja svesti, preko medija, novina. Oni se bune preko radikalne nove desnice kada im nešto smeta. Radi se o tome što je narod počeo da se buni protiv svega toga.Ljudima se zabranjuje da govorio o svemu tome što zna.

Slobodan Reljić se verbalno prepirao sa Đukanovićem te istakao Kada je radio Fokus bio slušan, Đukanović nije bio deo sistema. Ovde je problem ideologije. Svaki političar ima isto usmerenje. Suština svega je da ima kritiku, a nema alternativu.

Na Branko Krga: Treći proces koji se pojavio zajedno sa krizama jeste resuverenizacija, to je Tramp izjavio u GS. Što više treba toga da se poradi na nacionalnom nivou.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter