Izvor:
09.09.2019 u 23:16
0

LJUBIŠA RISTIĆ U „ĆIRILICI“: ONI su ulagali u Tita da bi bio protiv Rusije! (VIDEO)

Ljubiša Ristić gostujući u emisiji "Ćirilica" u razgovoru sa Milomirom Marićem je otkrio ko je finansirao Tita da bi se on okrenuo protiv Rusije.

Jugoslavija je bila napravljena na osnovu analize interesa. Zapanjujuće je da se mi odričemo Jugoslavije zbog tako nekog ustaše! Objasnite mi srpski separatizam u Jugoslaviji, stalno imamo nacionaliste koji sarađuju sa nekim spolja koji nam ruši državu.- upitao je Ristić na početku "Ćirilice".

Posle konflikta sa Sovjetskim savezom, tačnije pedesetih godina prošlog veka Jugoslavija je ušla u Nato, ulagali su u Tita da bi bio protiv Rusije. Kao nagradu za zaoštavanje odnosa sa Rusima, Jugoslovenska narodna armija je bila finansirana od strane Amerike.Postavlja se pitanje zašto niko nije ulagao u Srbe devedesetih godina?

Mi imamo teritoriju pod američkom kontrolom u našoj zemlji, Amerika ima svoju teritoriju na Kosovu. Kosovo je bitno njima, zato što će ostati tu! Amerikanci treba mesto u Evropi, kada su izbačeni iz Nemačke oni su došli ovde. Za sada možemo da igramo igru balansa. – poručuje Ristić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter