Izvor:
02.12.2019 u 17:22
0

DIRLJIVO PISMO JEDNOG MIHAJLA: „Dragi Deda Mraze, meni nemoraš ništa ove godine da doneseš…“ (FOTO)

Kada detetu damo mogućnost da samo bira poklon za Novu godinu, Božić ili rođendan, obično očekujemo da će od nas tražiti neku modernu igračku ili komad garderobe. Međutim, ponekad njihove najveće želje nisu usmerene ka njima samima, već ka onima najmilijima. Upravo zbog toga, pismo jednog Mihajla oduševilo je i rastužilo sve one koji su imali prilike da vide njegovo pismo Deda Mrazu na društvenim mrežama.

Mališan po imenu Mihajlo, imao je samo jednu jedinu želju od deda Mraza, a to je da njegov brat Kosta, ponovo čuje, zbog čega je zamolio sve ljude da mu pomognu. Ovo toplo i sa puno ljubavi napisano pismo, pojavilo se juče na Tviteru, a svi oni koji su imali prilike da ga pročitaju, činili su to sa knedlom u grlu.

– Dragi Deda Mraze, meni nemoraš ništa ove godine da doneseš poklone za Novu godinu. Ja bih samo želeo da ljudi pomognu mom bratu da može da čuje. I ja i Kosta smo bili dobri ove godine! Mihajlo – napisao je ovaj mališan.

Možda najbolji opis emocija koje je Mihajlo izavao među ljudima koji su pročitali njegovu želju, može da posluži odgovor ispod slike od strane Tviteraša čiji nadimak na ovoj mreži glasi "Ivan Grozni".

– Brate, steže me nešto u grudima kad ovo pročitah. Izuzetno mi je drago ako je "Deda Mraz" pomogao da se detetu ispuni želja, kao što pročitah u komentarima – napisao je on.

Izvor: blic.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter