Izvor:
14.11.2019 u 13:57
0

NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA REKLAMA: Topla priča o LJUBAVI i PRIJATELJSTVU (VIDEO)

Objavljena je jedna od najiščekivanijih prazničnih reklama, ona iza koje stoji britanski lanac robnih kuća John Lewis.

I dok je zvezda prošlogodišnje reklame bio legendarni muzičar Elton Džon, ove godine to je – zmaj Edgar.

Praznična reklama Johna Lewisa vrti se oko devojčice Ave i njenog prijatelja, zmaja Edgara, koji ne može kontrolisati ispuštanje plamena pa uništava božićne radosti topljenjem Sneška Belića, paljenjem jelke…

Zbog svega se povlači u kuću, međutim Ava smisli način kako da mu pomogne. Šta je tačno smislila pogledajte u videu na dnu teksta.

Naša ovogodišnja priča je o čarima prijateljstva i o tome kako samo jedan pažljiv gest može napraviti razliku. Edgarovo uzbuđenje oko novogodišnje sezone često dovodi do vatrenih posledica, ali Ava dolazi na ideju o savršenom poklonu koji bi mu mogao pomoći da osvetli Božić na svoj poseban način, objasnili su iz John Lewisa poruku reklame.

Inače, mnogi korisnici YouTuba koji su već pogledali reklamu mišljenja su da se radi o jednoj od najboljih božićnih reklama.

Ova reklama je podsetnik da svako od nas ima svoje mesto na svetu i nešto da ponudi, čak i ako mu treba malo vremena da se pronađe, samo je jedan od komentara.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter