Izvor:
14.06.2019 u 14:39
0

FIZIČKI IZGLED ĆE NAS PRVO PRIVUĆI KOD NEKE OSOBE: Evo na koje 4 neočekivane muške osobine žene padaju!

Koliko god mi to negirali, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina, duge kose, vitke linije i glatke kože, kriterijumi žena ipak su nešto drugačiji. Saznajte na koje 4 neočekivane muške osobine žene itekako padaju.

Indeks telesne mase

Istraživanja su pokazala kako je indeks telesne mase ženama itekako važan. Muškarci koji imaju skladno telo i BMI 20.85 najatraktivniji su ženama.

Naučnici objašnjavaju da je to povezano s podsvesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem. Međutim, ne smemo da zanemarimo ni seksi pločice na stomaku, jer bez obzira na telesni indeks većina žena će radije izabrati snažnije muškarce nego one 'žgoljave'.

Noge

Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene čine suprotno. Takođe je istraženo kako su ženama privlačniji muškarci kraćih nogu nego oni proporcionalni. Možda je reč o trendu fudbalera koji je zahvatio ceo svet ili jednostavno žene vole mišiće, a oni će se svakako više isticati na kraćim i jačim muškim nogama.

Ožiljci

Ožiljci su od pamtiveka ženama vrlo privlačni i seksepilni. Oni simbolišu opasnost i hrabrosti, kao i snagu muškarca, a muškarac sa ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može da prođe kao zločesti dečko što je još jedna popularna ženska maštarija.

Dobri momci

Iako pojam zločestih momaka podseća na holivudske zavodnike poput Džejmsa Dina, Džonija Depa ili Džordža Klunija, to je sve deo ženske mašte, u stvarnom životu žene ipak padaju na dobre momke.

Osećajnost, humanost, pristojnost, nesebičnost i požrtvovnost osobine su savršenog muškarca na koje će pasti svaka žena.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter