Izvor:
14.06.2019 u 14:31
0

PRIPADNICI JAČEG POLA IZDVOJILI SU 3 ŽENSKE OSOBINE KOJE NIKAKO NE VOLE: Evo koje su!

Manjak bontona, grubost i neljubaznost neke su od muških osobina koje će odbiti svaku ženu. Ali reč je o dvosmernoj ulici. U anketi sprovedenoj na uzorku muškaraca starih od 25 do 45 godina pripadnici jačeg pola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole…

Tračevi o tuđim životima

Muškarac kojem ste se svideli želi da zna sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginca. Koji bezazleni trač sa vremena na vreme dogodi se svakom, ali kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, imate osobinu koju ne voli nijedan muškarac.

Grubost i neljubaznost

Žene nisu jedine koje primete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca. Ako svako malo 'zarežite' na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili pak agresivno komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, verujte da to neće proći nezapaženo.

Materijalizam

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada biraju muškarca. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama mnogo privlačniji od drugih.

Bilo da i vi spadate u ovu grupu žena ili ne, otvoreno pokazivanje važnosti novca u počecima veze i tokom upoznavanja muškarcima nije nimalo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete kako su vam njegovi finansijski gestovi vrlo važni, znajte kako u muškoj glavi to izgleda vrlo loše.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter