GRAD KOJI NIKAD NE SPAVA: Zaljubićete se u njegove fotografije (FOTO)

 

 

Mnogi turisti, fotografi, pa čak i stanovnici, večito su zaljubljeni u splet energija koje Hong Kong donosi.

Neobični izgledi visokih zgrada u Hong Kongu čine nepresušni izvor inspiracije i popularnih tema za društvenu mrežu Instagram - kako za profesionalne fotografe, tako i za amatere. Međutim, često je i preveliki izazov fotografisati jedinstven i prekrasan pogled na ovaj grad koji je centralni motiv mnogih nagrađivanih fotografija.

Hong Kong je kao osoba kojoj nikada ne nedostaju unutrašnji resursi - iskren je pravi stanovnik Hong Konga. Njegovo poznavanje grada omogućava da se "uhvate" određeni momenti. I to se odlično primećuje na postojećim fotografijama.

 

 

Neretko se za dobijanje fantastične fotografije koristi dron (letelica koja ima kameru, ali i druge dodatke poput GPS-a).

Što se tiče pravog vremena za nastajanje savršene fotografije, to je period izlaska i period zalaska sunca. Tada je svetlost u Hong Kongu neverovatna jer se mešaju svetla grada sa sunčevim zracima.

Iako je, geografski gledano, Hong Kong možda nešto manji od ostalih svetskih gradova, u njemu vam svakako nikada neće biti dosadno jer njegova magija osvaja.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka