OSMEH NA LICE I DUŠEK POD RUKU: Ovo su NAJNEOBIČNIJE plaže koje čekaju na VAS! (FOTO, VIDEO)

 

Ukoliko smatrate da su plaže blazirane turističke destinacije na kojima morate da se pojavite da biste bili viđeni – zaobiđite ovaj tekst.

Ako, pak, mislite da je svaka plaža posebna i da na svakoj morate bar palac da umočite u vodu, kao i da je čovek bogat onoliko koliko je plaža posetio – na pravom ste mestu.

Pevajuća plaža, sijajuća plaža, plaža sa šarenim peskom – ovo su samo neke od suludih morskih destinacije koje čekaju na vas.

Staklena plaža – Hanapepe, Havaji – Iako je u osnovi nasuta najobičnijem bazaltnim kamenon, Staklena plaža u Kauaju prekrivena je milionima prelepo oblikovanih komadića stakla koji su nastali od svog mogućeg stakla koje, nažalost, ljudski soj godinama baca u more.

 

 

Zelenopeščana plaža – Mahana, Saut point, Havaji – Olivin je mineral kome možemo da zahvalimo na tome što je ova prava ovako predivno zelena! Šapnućemo vam i to da nije unikat, te da postoje još tri zelenkaste plaže na svetu.

 

 

Tunel plaža – Danidin, Novi Zeland – Iako morate najpe da pređete preko privatnog poljoprivrednog dobra, čeka vas luda avantura prolaska kroz dugačak i pomalo jeziv tunel kako biste došli do same plaže. Sa druge strane nailazite na prelepe litice, kamene lukove, pećine i fantastične kamene skulpture koje samo Pacifik može da izvaja.

 

 

Pevajuća plaža – Mančester na moru, Masačusets, SAD – Pre nego što vas mašta ponese predaleko, morate da shvatite da vas ovde neće sačekati melodična simfonija već pomalo zastrašujuće cijukanje koje proizvodi pesak. Neki ga opisuju kao zveckanje ključeva, a neki kao cvrčanje šnicle u tiganju. Ova plaža je jedna od najpopularnijih atrakcija Severne obale.

 

 

Peščana plaža usred livade – Plaja de Gulpijuri, Ljanes, Španija – Idete vi tako mirisnom cvetnom livadom kad, odjednom, nađete se na pravoj pravcatoj morskoj plaži. Iako okean nije ni na vidiku, plaža je zapravo podzemnim vodama povezana sa Atlantikom i možete da se brčkate u moru.

 

 

HappyTv.rs
Foto: Twitter/TROPlCAL_Beach/MsWire73/VientuNordes

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro