Izvor:
04.11.2019 u 09:27
0

BESPOTREBNE STVARI U KOFERIMA: Izbacite ih i putovanje će biti lakše!

I dok se neki baš vole da se pakuju, većini je to noćna mora kroz koju moraju da prođu pre nego što se otisnu na put.

Najveći problem leži u tome što nam na kraju pakovanja svaki kofer bude mali, koliko god mislimo da smo se pametno spakovali.

No vrlo verovatno ste zanemarili činjenicu da uvek pakujete neke stvari koje vam ne trebaju, ali se na prvu loptu čine potrebnim.

U nastavku vam donosimo spisak tih stvari.

Štikle u kojima nikad niste naučile da hodate

Osim ako niste modna influenserka koja baš mora da slika vrtoglave potpetice ispred Ajfelove kule, ostavite ih kod kuće i ponesite ono u čemu se osećate sigurno i ugodno.

Previpše kozmetike

Svedite količinu šminke koju nosite na minimum, a ako idete na samo nekoliko dana, nemojte ni da pomišljate na nošenje mnogo maski za lice i pilinga za telo, nego te tretmane obavite pre i posle putovanja.

Mnogo formalne odeće

Ako ne idete na poslovno putovanje koje zahteva određeni poslovni način oblačenja, zapitajte se da li vam trebaju tri svečane haljine i jedno odelo? Naravno da treba da imate nešto da obučete u slučaju da ćete ići na neko lepše mesto, ali stvarno vam nije potrebno nekoliko haljina, bluza i suknji koje će se samo gužvati na dnu kofera.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter