Izvor:
26.09.2019 u 19:28
0

ODMOR ZA MANJE OD 50 EVRA: Spremajte se, krećemo! (FOTO)

Aranžman za letovanje u septembru za 50 evra ili manje? Nemoguce?

Guglala sam jeftine cene odlaska u toplije krajeve u septembru i našla zapanjujuće odgovore. Usput i shvatila kako ću se organizovati sledeće godine. Naravno, za ove pare moguće je letovati samo u Grčkoj. Don't even think about Hrvatska ili Crna Gora.

Ukoliko želite kraj septembra da provedete na Olimpik Biču za čitavih 49 evra, to i možete. Aranžman je u trajanju od 10 dana u vili St. George (koja pritom nije nikakva skrnavština). Letovalište se nalazi u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljeno je dva kilometra od Paralije (čiji obilazak ne preporučujem: poput neke bejzik verzije Budve je, ali bez starog grada, plus sam na ekskurziji 2009. tamo uganula članak te mi nije u lepom sećanju). Olimpik Bič je poput kalifornijskog pejzaža: duga, peščana plaža sa laganim povetarcem. Nije baš Santorini, ali je plavo – belo.

Još jedna grčka lokacija u kojoj možete da letujete za 50 evra je Asprovalta. Aranžman uključuje autobuski prevoz i 10 noćenja u jednoj od dve vila iz ponude agencije. U pitanju su klasični apartmani, pristojni i čisti. I ovo mesto se nalazi u relativno neposrednoj blizini Soluna, kao i sve povoljnije ponude. Ova romantična varošica, ima kristalno čisto more, a u bukvalnom prevodu znači "bela dolina".

Nea Vrasna je jooooš jedno letovalište smešteno na 80 kilometara od Soluna, u blizini Asprovalte. Plaže su slične, kao i broj stanovnika. To su manji, mirniji gradići u kojima postoje mesta za provod, ali ne očekujte Ibicu.

I Halkidiki dolazi kao opcija za letovanje u septembru – 5 dana- 19 evra!

Kada vidim ove cene u fazonu sam "više nikad neću ići na more u sezoni". Mesto Neos Marmaras na poluostrvu je magično i sigurno se nećete prevariti ako dođete i u septembru, jer se temperatura dostiže čak 30 stepeni.

Po ceni od 19 evra možete da imate autobuski prevoz i 5 noćenja u mesto Hanioti, na poluostrvu Kasandra. Predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija. Pored prelepih peščanih plaža i tirkiznog mora, mesto je prepuno zelenila. Za razliku od ostalih do sada pomenutih gradova, Hanioti ima bogat noćni život.

Iiii ništa bez: "Skijatos, Pefkohori, Majemi i Bahemi, ko te vodi – pa vodi te Kene Beri". Dobro, ne bi vas vodio Kene Beri, već turistička agencija u Pefkohori – 19 evra za smeštaj 5 noćenja i autobus. Takođe se nalazi na Kasandri na Halkidikiju i kada je nastalo bilo je ribarsko selo. Sada je jedno od najpoznatijih grčkih letovališta u Srba, kao i najveći hit srpskog trepera Kenija.

A možda i najveće iznađenje ovih jefitnih, last minute ponuda jeste Kefalonija. Ostrvo koje važi za jedno od boljih u Grčkoj, može da bude lokacija brčkanja – 10 noćenja za 24 evra u jednoj od četiri vile koje nudi agencija. Kefalonija nije veliko ostrvo, te otkrivanje njenih dragulja zaista može biti uzbudljivo uživanje. Tirkizno plavo more, stenovite plaže, ali i peščane, rimske iskopine, venecijanske tvrđave i šoping u Argostoliju. Šta više čo'ek da traži.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Instagram/printscreen/jeanne_vm

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter