Izvor:
28.05.2019 u 13:44
0

LETO JE PRED VAMA: Ovo malo ostrvo je RAJ ZA NUDISTE! (FOTO)

Jedno od ostrva koje najviše posećuju srpski turisti, neveliko po površini, skriva čak nekoliko nudističkih plaža.

Ako niste nudista, malo je verovatno da ste obratili pažnju na ova skrivena mesta na Tasosu, pa smo rešili da vas uputimo, za slučaj da poželite da se razgolitite.

Paradise beach, odnosno istočni njen deo, najpoznatija je plaža ovog ostrva u Egejskom moru opredeljena za nudiiste. Nekada su ljubitelji nudizma ovde mogli da uživaju i na peščanom delu obale, ali je komercijalizacija prirodnih resursa učinila svoje, te je deo ove plaže proglašen za javno kupalište, pa su nudisti bili prinuđeni da se presele na stenoviti deo. Ipak, doživljaj nije mnogo izgubio na kvalitetu.

Tu je, zatim, Trypiti, odnosno njen istočni deo, okrenut ka gradiću Limenariji, s tim da su i brojne uvale, kao skrovita mesta, nezvanično u rukama "naturalizma". I na uvalama sa obe strane plaže Metalia takođe je zgodno sakriti se od gužvi.

Između mestašaca Pefkarija i Limenarija brojne su skrivene, dobro ušuškane plaže, na neprometnim mestima, slabo posećene od regularno odevenih kupača, pa i ova mesta nudisti smatraju svojim.

Izvor:b92.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter