Izvor:
19.05.2019 u 08:39
0

SAMO ŠEST U SVETU A JEDAN NAM JE U KOMŠILUKU: Da li ste videli rolerkoster restoran u Austriji! (VIDEO)

U godini jubileja kada čuveni bečki zabavni park Prater slavi 250 godina, otvoren je i prvi rolerkoster-restoran u Austriji. U ovom neobičnom restoranu roboti serviraju hranu i prave koktele, a hrana i piće stižu do gostiju preko šina zavijenih u petlju.

U svetu postoji još šest rolerkoster-restorana, a na prostoru ispred Velikog točka u Beču otvoren je sedmi. Prilikom ulaska u restoran gosti dobijaju tablet uz pomoć kojeg mogu da izaberu jelo i piće. U kuhinji pravi kuvari pripremaju svežu hranu, a dva robota dobro upakovanu hranu i piće postavljaju na šine preko kojih uz maksimalnu brzinu od 30 km/h porudžbina stiže do gosta.

Ponuda specijaliteta je raznovrsna – burgeri, pasta, salate ili šnicla. Jelo stiže do gosta u malim šerpama, a cene su srednje do povoljne. Osim restoranskih usluga za goste je spreman i ples robota u trajanju od 45 minuta uz svetlosne efekte. U planu je takođe i tzv. rulet-pića, gde će punoletni gosti moći za stolom da igraju u piće. Gubitnik koji se bira izvlačenjem moraće da plati piće za sve koji igraju.

Izgradnja restorana koštala je oko 2 miliona evra.

Pogledaj video:

Izvor:travelhub.rs
Foto: Youtube/printscreen/mobilifevids

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter