DA LI SU SVI VAŠI PRIJATELJI NA BROJU? Vrlo lako saznajte ko vas je bolirao na Fejsbuku!

Jedna od prvih stvari koje možete jeste da u pretrazi potražiti ime osobe za koju sumnjate da vas je blokirala. Ukoliko se više ne pojavljuje, u pitanju može da bude jedna od dve opcije - ili ste blokirani, ili je profil izbrisan.

Kada vas neko blokira na Facebooku, automatski vam postaje nevidljiv na stranici i aplikaciji. Niste u mogućnosti da vidite profil, komentare, a ne možete ni da pošaljete zahtev za prijateljstvo, kao ni poruku osobi koja vas je blokirala.

Međutim, moguće je i da su privatna podešavanja osobe u pitanju tako nameštena da se ime jednostavno ne pojavljuje prilikom pretrage. Ukoliko znate da imate zajedničkog prijatelja, i na njegovoj listi ne vidite traženi profil – onda ste najverovatnije blokirani.

Naravno, treba imati na umu i da profil u nekim slučajevima može da bude uklonjen zbog kršenja Facebookove korisničke politike.

Jedan od sigurnijih načina provere jeste da učitate neki raniji čet s kontaktom za koji sumnjate da vas je blokirao - ukoliko se pojavi obaveštenje o grešci, blokirani ste. Ukoliko stoji naziv Facebook korisnik umesto imena, profil je deaktiviran.

Telegraf
Foto: arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV