parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DA LI SU SVI VAŠI PRIJATELJI NA BROJU? Vrlo lako saznajte ko vas je bolirao na Fejsbuku!

Jedna od prvih stvari koje možete jeste da u pretrazi potražiti ime osobe za koju sumnjate da vas je blokirala. Ukoliko se više ne pojavljuje, u pitanju može da bude jedna od dve opcije - ili ste blokirani, ili je profil izbrisan.

Kada vas neko blokira na Facebooku, automatski vam postaje nevidljiv na stranici i aplikaciji. Niste u mogućnosti da vidite profil, komentare, a ne možete ni da pošaljete zahtev za prijateljstvo, kao ni poruku osobi koja vas je blokirala.

Međutim, moguće je i da su privatna podešavanja osobe u pitanju tako nameštena da se ime jednostavno ne pojavljuje prilikom pretrage. Ukoliko znate da imate zajedničkog prijatelja, i na njegovoj listi ne vidite traženi profil – onda ste najverovatnije blokirani.

Naravno, treba imati na umu i da profil u nekim slučajevima može da bude uklonjen zbog kršenja Facebookove korisničke politike.

Jedan od sigurnijih načina provere jeste da učitate neki raniji čet s kontaktom za koji sumnjate da vas je blokirao - ukoliko se pojavi obaveštenje o grešci, blokirani ste. Ukoliko stoji naziv Facebook korisnik umesto imena, profil je deaktiviran.

Telegraf
Foto: arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost