Izvor:
30.06.2016 u 22:25
0

CILJ POVEZIVANJE MLADIH IZ CELOG SVETA: “Egzit“ dobio stikere na “Vajberu“

Festival „Egzit“ u saradnji sa „Vajberom“, jednom od vodećih aplikacija za razmenu poruka sa više od 754 miliona korisnika širom sveta, objavio je paket „Vajber“ stikera na tri jezika – srpskom, engleskom i ruskom.

Stikeri su objavljeni na rođendan „Egzita“ 29. juna i dostupni su na svim tržištima širom sveta, što ih čini jedinstvenim paketom iz Srbije.

„Egzit“ i „Si dens“ su time postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Vajberu i milioni njegovih korisnika širom sveta će moći da razmenjuju taj sadržaj tokom cele godine.

Za dizajn stikera pobrinula se pobednica globalnog konkursa "My EXIT Adventure" Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3.000 dolara i putovanje na „Egzit“ za dvoje uz pristup VIP zonama iza scene, u kojima će se naći neke od najvećih zvezda svetske muzičke scene.

Cilj stikera "My EXIT Adventure" je da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz celog sveta.

Ti stikeri će obožavateljima festivala dodatno približiti jedinstveni koncept festivalskog letovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije.

Izvor: RTS
Foto: Twitter/ rts

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter