Izvor:
01.04.2017 u 21:29
0

Ako od Fejsbuka dobijete ovu poruku, znajte: NEKO VAM HAKUJE PROFIL!

Fejsbuk veoma vodi računa o bezbednosti, pa tako na svaku sumnjivu stvar na profilima korisnika odmah šalje upozorenja. Upravo to je glavni razlog što veliki broj korisnika niotkuda dobija poruke sa kodovima za resetovanje lozinke i stranicu na kojoj to mogu da urade.

Ukoliko vam poruka dođe sa broja 32665 ili piše samo “Facebook”, znajte da nije reč ni o kakvom spamu, već je u pitanju automatska poruka Fejsbuka koja se šalje svaki put kada pokušate sami da resetujete lozinku, odnosno kada je neko umesto vas pokušao da resetuje šifru na vašem profilu.

Razlog što postoji ova poruka je povećana bezbednost, jer bez koda koji ste u njoj dobili nije moguće resetovati lozinku na Facebook profilu.

Razloga za paniku nema, čak i da je neko umesto vas pokušao da vam resetuje šifru na profilu, bez ovog koda to neće biti moguće.

Ukoliko vi niste inicirali resetovanje lozinke, poruke ovog tipa slobodno možete ignorisati.

Telegraf
Foto: Arhuva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter