Izvor:
23.05.2016 u 20:58
0

MAGIČNA OGRLICA: Pogledajte kako ćemo, konačno, moći da RAZGOVARAMO sa PSIMA! (VIDEO)

Kako nauka i tehnologija sve više napreduju, tako je nama život lakši. Kompanija Fetch je došla na genijalnu ideju da proizvede ogrlicu za pse koja će svaki zvuk koji vaš kućni ljubimac proizvede pretvoriti u poruku.

Naime, reč je o ogrlici za pse koja pretvara pseće lajanje i cviljenje u ljudski jezik, a ono što je pas pokušao da vam „kaže“ stići će u obliku tekstualne poruke na vaš mobilni telefon. Tako više nećete moći da razmišljate o tome šta vaša kuca u stvari hoće kada se vrti u krug ili laje na vas deset minuta bez prestanka.

Pas ogrlicu mora da nosi neko vreme kako bi se “upoznali”, a vlasnik će morati da zvukove koje ispušta pas snimi u aplikaciju kako bi kasnije bilo lakše dešifrovati je. Trenutno je ova pametna ogrlica u razvoju, ali se nadamo da će uskoro izaći na tržište.

Pogledajte ovaj interesantan video!

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/Fetch

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter