Izvor:
22.03.2017 u 01:47
0

STIŽE DIGITALNI POMOĆNIK: Ova opcija na Samsung Galaxy S8 menja sve! (video)

Kompanija Samsung potvrdila je da će Galaxy S8 dobiti novu opciju koja bi mogla da promeni način na koji koristimo naše pametne telefone. U pitanju je digitalni pomoćnik pod imenom Bixby, koji bi čak mogao da pobedi Siri i Google Assistant.

Bixby je stvorio tim koji je radio na Apple-ovoj Siri, a on se od ostalih ističe po tome što može da radi sa nezavisnim aplikacijama (one koje nisu Samsungove) koristeći glas korisnika.

To znači da će korisnici, umesto da pokrenu određenu aplikaciju, moći da kažu Bixby-ju da uradi željenu stvar umesto njih.

U budućnosti bi Samsung mogao da razvije tehnologiju koja bi njegovom digitalnom pomoćniku omogućila da piše statuse na Facebooku ili da poruči taksi na tačnu lokaciju korisnika.

– Pomoću Bixby-ja ćemo u budućnosti moći da kontrolišemo televizore, klima uređaje… Kada aplikacije počnu da podržavaju našeg digitalnog asistenta, on će moći da ispuni bilo koji zadatak koji ta aplikacija nudi – ističu iz Samsunga.

Video:

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter