Izvor:
11.03.2017 u 08:32
0

INSTAGRAM UVEO NOVINU: Nova opcija će potpuno oduševiti korisnike!

Pre skoro dve godine, Instagram je u svoju aplikaciju uveo vrlo korisnu funkciju, mogućnost objave više fotografija odjednom, omogućavajući pratiocima da ih pregledaju u vidu kolaža.

Instagram je iz nekog razloga fotokolaž ograničio samo na svoje oglašivače, ali ova funkcija sada je konačno dostupna svim korisnicima.

"Više ne morate da izaberete jedinstvenu najbolju fotografiju ili video-snimak koji želite da objavite. Sada možete da kombinujete i do 10 fotografija i video-snimaka u jednom postu i pregledate ih sve zajedno", saopštila je kompanija u postu na svom blogu, a prenosi portal Ubergizmo.

Da biste napravili kolaž, kliknite na novu “photo stack” ikonu i odaberite fotografije i video-snimke koje želite da uključite. Možete da menjate redosled poruka, menjate fotografije i video-snimke pojedinačno ili kao grupu, ali dozvoljen je samo jedan zajednički natpis i oznaka lokacije za ceo post.

Kompanija je saopštila da će opcija u narednih nekoliko nedelja biti dostupna svim korisnicima na Androidu i iOS-u.

Izvor:b92.net
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter