Izvor:
04.03.2017 u 06:45
0

POSLE 17 GODINA NOKIA 3310 PONOVO U PRODAJI: Svetu predstavljeno novo izdanje legendarnog telefona! (foto)

Prvi put predstavljen 2000. godine, telefon je postigao neverovatan uspeh. Procenjuje se da je u svetu prodato više od 126 miliona primeraka Nokie 3310.

Ovaj telefon je promenio celu industriju mobilnih telefona. Jedan od najpopularnijih mobilnih telefona u svetu je brzo stekao reputaciju najtrajnijih, a nakon dolaska pametnih mobilnih telefona, mi se često sa nostalgijom sećamo vremena kada je baterija našeg gadžeta trajala nekoliko dana.

U početku, ideja o povratku na tržište posle više od 15 godina tretirana je kao šala. Ali je ipak redizajnirani telefon postao realnost i pred nama je potpuno novo izdanje telefona – Nokia 3310.

Nova Nokia 3310 je opisana kao "feature phone". Naravno, ima novi, veliki ekran u boji, kameru, radio i muzički plejer. Aerodinamični oblik i tasteri takođe podsećaju na stari telefon Nokia 3310. Baterija obezbeđuje 22 sata neprekidnog korišćenja, a tu je i kultna igrica „Snake“, naravno, u novoj verziji. Nova Nokia 3310 dolazi u različitim bojama, ima još 16 megabajta memorije i kameru sa 2 megapiksela.

Novi modeli će koštati oko 49 evra, i predstavljeni su pre nekoliko dana u Barseloni. Uprkos ažuriranom izgledu, još uvek jako liči na original.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/MTNNG, Twitter/TimeOutMusic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter