Izvor:
22.10.2019 u 16:02
0

NAJPOPULARNIJA KONZOLA IZLAZI U PRODAJU SLEDEĆE GODINE: Slovačke prodavnice otkrile i koliko će KOŠTATI!

Sony je objavio da će se PlayStation 5 pojaviti pre praznika naredne godine, a čini se da sada znamo kada će se to tačno desiti, i koliko će konzola koštati.

Sudeći po najnovijim podacima, Sony će konzolu predstaviti početkom decembra 2020. godine, umesto u novembru koji je za mnoge imao više smisla.

Ipak, Sony je pomerio ovaj datum na 4. decembar jer želi da se dočepa što većeg broja 7nm AMD čipova za PlayStation 5 jer kompanija obezbeđuje CPU i GPU za novu konzolu.

Ovaj datum je zanimljiv i zbog činjenice da je prva generacija PlayStationa takođe predstavljena 4. decembra 1994. godine.

Kada je cena u pitanju, slovačka prodavnica opreme za gejming ProGamingShop tvrdi da će konzola koštati 499 evra u regionu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter