Izvor:
16.09.2019 u 16:53
0

Microsoft hteo da reši stare, pa napravio korisnicima nove probleme!

Izgleda da je softverska "zakrpa" za Windows 10, koja je trebalo da reši određene probleme tog najrasprostranjenijeg operativnog sistema na svetu, uspela korisnicima da stvori nove nevolje…

Nadogradnja objavljena 10. septembra, pod oznakom KB4515384, trebalo je da "okrpi" probleme sa ličnom pomoćnicom Cortanom, kao i sa pretragom u samom Windowsu 10.

Iako je uspela da otkloni grešku zbog koje je pretraživanje u Windowsu dodatno opterećivalo procesor, nova "zakrpa" je onesposobila neke od ključnih funkcija tog operativnog sistema.

Nakon instalacije nadogradnje, pretrage u Start meniju i u taskbaru su prestale da funkcionišu, pa se, umesto rezultata pretrage, u Start meniju pojavljuje prazan prozor.

Neki korisnici su se na Reddit-u žalili da im se pojavila poruka o grešci, u kojoj je pisalo da Start meni više ne funkcioniše, kao i da će sistem pokušati da popravi grešku prilikom sledećeg logovanja.

U Microsoftu sada rade na novoj "zakrpi" za – "zakrpu". Nadamo se da će ona ubrzo stići, jer će u suprotnom, korisnici koji su instalirali poslednju nadogradnju, morati još neko vreme da se bore sa svojim "podivljalim" procesorima.

Izvor: B92
Foto: Twitter/superhabertv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter