Izvor:
23.05.2019 u 16:13
0

WIKO RIDETM: Kompanija nastavlja svoju globalnu ekspanziju ulaskom na tržište SAD!

Kompanija Wiko nastavlja svoju globalnu ekspanziju, i to ulaskom na tržište SAD.

Kompanija će od ove nedelje objaviti Wiko RIDETM telefon, ekskluzivno sa kompanijom Boost Mobile, koja je podružnica Sprinta – četvrtog najvećeg mobilnog operatera u SAD.

Brandi Kang, izvršni direktor kompanije Wiko u SAD naglasio je u saopštenju za javnost: "Severnoameričko tržište ima ogroman potencijal za brend kao što je Wiko. Naši industrijski i istraživačko-razvojni kapaciteti, kao i snaga našeg evropskog porekla, otvaraju mnogo mogućnosti za predviđanje i ispunjavanje zahteva lokalnih operatera i partnera. Naš cilj je da vrlo brzo postanemo značajan igrač u SAD-u".

Wiko je sada prisutan u više od 30 zemalja Evrope, Afrike, Bliskog Istoka i Azije. U Zapadnoj Evropi, Wiko zauzima stabilnu #4 poziciju u veoma konkurentnom okruženju mobilne industrije. godine. Otvaranjem SAD, brend ulazi u novo doba svog razvoja širom sveta.

Izvor:naslovi.net
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter