BIZARNO: Imali su zajedno šest nogu, dve vagine, dva penisa i bili idealan par!

Ovo dvoje imalo je strastvenu vezu.

Koliko god da ste čudni ili se tako osećate, na svetu negde postoji vaša srodna duša. Blanš Dumas bila je elitna pariska kurtizana krajem 19. veka. Ono po čemu je ona bila poznata, osim svog zanimanja, su i njene genetske anomalije. Iz prepona joj je rasla treća noga, a imala je dve karlice, dve bešike i dve funkcionalne vagine. Doktori su zaključili da su obe jednako osetljive, što je pratio i značajno povećani seksualni nagon, piše thehumanmarvels.com.

Neverovatna okolnost je da je upoznala Portugalca Huana Baptista dos Santosa koji je bio čuven po svojim seksualnim apetitima. I njemu je rasla treća noga, a imao je i dva penisa. Naučni časopis toga doba istakao je da se Huan smatrao zgodnim i obdarenim muškarcem koji je u seksu koristio oba penisa, nekada istovremeno, nekada jedan za drugim.

Kada je par konačno stupio u vezu, navodno su se uklopili kao ruka i rukavica, pa je usledila strastvena veza o kojoj je tadašnji "US Weekly" pisao:

- Neverovatna je okolnost da su uspeli da nađu jedino biće na svetu koje im je kompatibilno i koje može da zadovolji sve njihove apetite.

 

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro