Izvor:
27.06.2016 u 17:59
0

MISTERIOZNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte šokantne POJAVE koje je zabeležio Gugl Maps (VIDEO)

Decenijama unazad ljudi tvrde da su svedoci različitih paranormalnih pojava. Upravo zbog toga smo počeli da verujemo da na ovoj našoj planeti Zemlji postoje i drugačija bića od onih koja su nama poznata.

Među njima se najčešće spominju duhovi, vanzemaljci, anđeli, demoni… Iako je teško poverovati da tako nešto zaista i postoji, različite fotografije i snimci koji se mogu pronaći na internetu su tu da nas razuvere.

Jedan od najnovijih video snimaka koji se pojavio upravo prikazuje niz fotografija koje je zabeležio popularni Gugl Maps i koji će vas naterati da se zamislite i zapitate da li zaista postoje čudna bića na ovoj našoj planeti.

Pogledajte video!

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/Dark5

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter