Izvor:
23.04.2017 u 13:25
0

ZAVERA ILI NEŠTO TREĆE? Neverovatna priča kako su ILUMINATI uništili vanzemaljski brod! (video)

U nedavno objavljenom videu koji je navodno predat Vikiliksu vidi se kako je svemirski brod tajnog društva Iluminati uništavaju vanzemaljski svemirski brod "Crni vitez". Mnogi tvrde da je u pitanju prevara.

Ovo je jedna od najkontoverznijih teorija zavere koja postoji, ali koja je na osnovu starog NASA snimka sada isplivala.

Ipak, tvrdi se da su pripadnici tajnog društva Iluminati uništili svemirski brod vanzemaljaca jer je špijunirao našu planetu.

Iluminati su tajno društvo koje poput Slobodnih zidara navodno pokušavaju da zavladaju svetom i čiji članovi su uticajni političari, biznismeni, i javne ličnosti.

"Crni vitez" je navodno bio star 13.000 godina i njega su zbog špijuniranja postavili vanzemaljci.

Po nekim teorijama, radi se ipak o termalnom ćebetu koje su u svemiru ostavili astronauti NASA.

Teoretičare zavere to ipak nije sprečilo da tvrde da je objekat uništen projektilom antimaterije koji su napravili Iluminati.

Štaviše, nakon što je objekat navodno uništen vidi se i "kapsula za spasavanje" .

Tajler Gloker sa Jutjub kanala Secureteam10, tvrdi da je video postavljen sa kanala koji nije verodostojan.

Posebno je pitanje zašto Vikiliks nije komentarisao postojanje tog videa. Stručnjaci za prevare su procenil da se radi o Nasinoj kapsuli Hajavasa i njenom ponovnom ulasku u atmosferu 2010. godine.

Express.co.uk
foto: YouTube Printscreen/Mmedia Mreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter