Izvor:
28.03.2017 u 00:02
0

RAZOTKRIVAMO MISTERIJU: Evo odakle vanzemaljci na livadi! (VIDEO)

Ovaj video snimak sa letećim tanjirom i dvojicom vanzemaljaca na livadi, koji ima gotovo šest miliona pregleda, pojavio se na Jutjubu pre nešto više od godinu dana, ali zvanično objašnjenje i dalje ne postoji.

Ipak, naš portal se potrudio da vam rasvetli ovu misteriju. Jer ovaj snimak svemirskog broda na livadi, postavljen decembra 2013. godine, neki smatraju najboljim snimkom ikada koji dokazuje postojanje vanzemaljaca.

Video je, kako piše, napravljen u okolini gradića Omenhausen, na livadama predela zvanog Rojtlingen, u nemačkoj pokrajini Baden-Virtenberg. Kamera prikazuje na proplanku svemirski brod u obliku diska, a ispred njega dvojicu svemiraca u beličastim odelima. Oni ulaze u leteći tanjir, i uzleću u vis. Na snimku se čuje neko dete kako viče "tata, tata", najverovatnije dete snimatelja.

Prema knjizi sovjetskog autora Solomona Šuljmana "Neidentifikovani leteći objekti iznad SSSR-a i drugih zemalja", ovaj slučaj se odigrao 1952. godine! Naravno, snimak je pušten krajem 2013. godine, ali Šuljman je ovaj događaj opisao u knjizi izdatoj 1985. godine!

Slučaj se razlikuje u sitnim detaljima, ali je suštinski identičan. Šuljman opisuje navodni događaj sa proleća 1952. godine, takođe u Nemačkoj, ali se gradić se zove nešto drugačije, ali ipak slično – Glajmerhausen. Tu je gradonačelnik tog grada poveo 12-ogodišnju ćerku, a i ostali bitni detalji iz knjige su gotovo identični sa onima na snimku, oblik i veličina broda, opis mesta i vanzemaljaca, pa čak i onaj gde ćerka doziva oca.

Iz svega možemo zaključiti da je snimak montaža koju su napravili neki entuzijasti po scenariju navodnog događaja iz 1952. godine. Na snimku se vide određene kuće u blizini u kojima čak gori svetlo, a vidi se i gradić, tako da je trebalo da bude i drugih svedoka. Pedesetih godina sigurno nije bilo takvih kamera u boji sa kojima su se ljudi šetali po livadama. A i nikakav snimak se ne pominje kod Šuljmana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter