Izvor:
02.06.2016 u 17:01
0

SPORTSKA ELEGANCIJA: Kombinujte haljine sa patikama (FOTO)

Ukoliko volite i haljine i patike, evo načina da ih nosite zajedno.

Patike su udobna obuća, koja je ove sezone veoma u trendu. Svaka pripadnica lepšeg pola, mora da ima tu vrstu obuće u svom garderoberu. Patike nosimo uz kapute, sakoe, garderobu, koja se vodi kao malo ozbiljnija. Ovog leta nosićemo ih, ne samo uz haljine boho stila, već i uz atraktivne čipkaste haljine, romantične ili A kroja.

Najbitniji savet jeste da ukoliko vam je haljina upadljiva, patike moraju biti neutralne i obrnuto.

Pamučna haljina ravnog kroja spada u jedne od omiljenih komada odeće za leto koje žene obožavaju. Nosi se uz baletanke, sandale, japanke, ali sada i uz patike. Ako ih uklopite i uskladite sa odgovarajućom bojom, delovaće moderno i ženstveno.

Najnoviji trend jesu metalik materijali koji su se izdvojili kao jedan od glavnih trendova sezone. Čest izbor jesu srebrne patike. One mogu da se nose uz sve, tokom celog dana i večeri, a umeju da osveže svaku kombinaciju.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/theKirstyfiles/LilaSirena/LoveShoeCall/Reinventcarrie

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter