Izvor:
11.05.2018 u 15:34
0

AKO PRIMETITE OVAKVO PONAŠANJE BEŽITE: Ovo ga odaje da još pati za bivšom!

Nijedna žena ne voli da bude u senci bivših devojaka svog dečka.

Naravno, svaki momak će reći svojoj devojci da je preboleo bivšu, ali pravu istinu odaje njegovo ponašanje. Ovo su znakovi da vaš dečko još uvek pati za bivšom:

Brani je pred drugima

Iako mu je slomila srce i povredila ga, on ne dopušta da iko govori loše o njoj i još uvek je smatra savršenom? U tom slučaju verovatno nikada nećete moći da se merite sa njegovom bivšom pa je to bolje i da ne pokušavate.

Spominje je svakodnevno

Čak i ako priča o tome koliko je bila naporna ili bezobrazna, to odaje da prema njoj još uvek gaji snažne emocije i da razmišlja o njoj svaki dan.

Izbegava bilo kakav razgovor o njoj

Muškarac koji je stvarno preboleo svoju bivšu neće imati problema da priča sa vama o bolu koju mu je nanela ili je tu i tamo spomenuti u nekoj od svojih starih priča. Ali ako uporno izbegava bilo kakav razgovor o bivšoj, i to može da bude znak da još uvek nije raščistio svoja osećanja prema njoj.

Bivša mu je postala najbolja prijateljica

Nema ništa loše u tome da s bivšom ostane u kontaktu, naprotiv, to je jedan od znakova da ju je preboleo. Ali čudno je da bivši nakon raskida postanu najbolji prijatelji i to obično znači da jedno od njih definitivno nije prebolelo tu vezu, a to obično bude ona osoba koja je ostavljena.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter