Izvor:
10.05.2018 u 13:44
0

TAJNI SASTOJCI IDEALNOG PARA: Bez ovih stvari ne možete imati srećnu vezu!

Ne postoji tačan recept za savršenu vezu, ali ovo su "sastojci" bez kojih ne možete imati vezu koja je srećna i zdrava.

Slične ličnosti

Kažu da se suprotnosti privlače, ali dugoročno gledano, za srećnu vezu je potrebno da ste ipak slični u nekim stvarima. Ipak, ako ste različiti, to nije najgora stvar na svetu – važno je samo da se vaše različitosti međusobno nadopunjuju.

Seksualna kompatibilnost

Ne moramo naglašavati da je seksualna kompatibilnost važna u vezi – ako je nema, vaša će veza dugoročno loše funkcionisati bez obzira na to koliko se dobro slažete u ostalim stvarima.

Poznavanje sebe

Ako ne poznajete sami sebe, teško ćete znati šta želite, a ako ne znate šta želite, još ćete teže to znati reći svom partneru. Poznavanje sebe je veoma važno, često važnije i od poznavanja vlastitog partnera.

Poverenje

Jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi u vezi je gubitak poverenja. Ako nema poverenja, sve ostalo će funkcionisati puno lošije.

Mentalna stimulacija

Osoba s kojom ste u vezi na vas mora delovati pozitivno i terati vas da iz sebe izvlačite najbolje. Mentalna stimulacija je veoma važna, a parovi koji se međusobno podstiču na razmišljanje imaju puno srećnije veze od onih kod kojih nedostaje mentalne stimulacije.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter