Izvor:
15.02.2018 u 15:59
0

NAUČNICI OTKRILI: Ovo je najatraktivniji tip muškarca!

Naučnici sa Univerziteta Grifit sproveli su zanimljivo istraživanje o privlačnosti muškog pola. Poslednje istraživanje otkrilo je da žene seksualno privlače muškarci koji izgledaju snažno.

U studiji je učestvovalo 150 žena, a istraživači su na na osnovu tri karakteristike, fizionomije tela, visine i težine, zaključili kakav tip se smatra najatrakitivnijim.

Žene su imale zadatak da na osnovu fotografija muškaraca odrede njihovu atraktivnost.

Dok su neke preferirale nežnije crte lica, gotovo sve su dale prednost onima koji su izgledali fizički jači, snažno i čvrsto.

Osim što se snaga pokazala najatraktivnijim karakteristikom, 80 odsto žena je iskazalo da im je veoma bitna visina.

– Žene biraju muškarce na osnovu predznaka njegove sposobnosti za borbu – zaključili su autori studije.

S druge strane, nedavna studija, pokazala je da su žene najviše privlačili niski muškarci.

Istraživači sa univerziteta u Pensilvaniji su otkrili da se ćelavi muškarci smatraju atraktivnijim od onih koji imaju kosu.

Prema tome, može se reći da bi dobitna kombinacija bila da ste niski, ćelavi i mišićavi.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter