Izvor:
20.07.2016 u 00:40
0

DA LI GA IMATE? Ovaj OBLIK ženskog tela muškarci najviše VOLE!

Istraživanje koje je sproveo Univerzitet u Južnoj Karolini tražilo je od muškaraca da gledaju slike različitih devojaka uz koje su stajali kratki podaci o njoj.

Muškarci su zapamtili više podataka (ime, okupaciju i interesovanja) o devojci ako je ona imala određen odnos između struka i kukova. Ovaj odnos je izračunat uzimanjem mere kukova, a taj broj je potom podeljen merom ženskog struka, a najatraktivniji odnos iznosio je 0.70.

Istraživači veruju da muški ukus i sposobnost da zapamte određene stvari u vezi sa lepšim polom zuavisi od takozvanog „adaptivnog sećanja“.

Ovo sećanje pomaže muškarcima da odaberu najkompatibilnijeg partnera sa interesovanjima koja se najviše poklapaju sa njihovim. Ovo zauzvrat osigurava dugovečnost i stabilnost veze.

Naravno, na umu treba imati i činjenicu da muškarci vrlo retko biraju devojke samo na osnovu njihove slike i da postoje mnogi drugi faktori koji utiču na privlačnost – od bioloških do intelektualnih.

Ako posmatramo samo teoriju, istina je da muškarce privlače određena ženska tela, ali kao što znamo, to je vrlo retko jedini uslov za srećnu i uspešnu vezu.

Izvor: Positivemed.com
Foto: nevseoboi.com.ua

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter