Izvor:
06.06.2016 u 00:53
0

PRIVLAČNO ILI NE? Otkrivamo da li žene više vole muškarce SA BRADOM!

Iako se čini da žene više vole nežnu i meku kožu lica svog muškarca, ipak su neke odlučile da priznaju da ih brada od nekoliko dana više privlači. Moguće je da su turske serije i novi trend puštanja brade uticale na mišljenje nežnijeg pola, ali je činjenica da obrijan muškarac deluje mlađe pa se dešava da to odbija žene.

Istorija brade i brkova pokazuje da su oni nekada bili simboli moći. U srednjem veku je postojalo nepisano pravilo po kom se smatra da je brijanje brade velika uvreda i gotovo da nije postojao kralj koji se nije ponosio svojim dlakama na licu.

Nekada je muškarac sa bradom bio i simbol mudrosti, a naučnici tvrde da ta činjenica važi i dan danas. Naime, istraživanje je pokazalo da žene u kriznim situacijama imaju više poverenja u bradate i muškarce sa brkovima. Naime, one padaju na trodnevnu bradicu, poput one koju nosi Džordž Kluni i smatraju da je to jako seksi.

Međutim, istraživanja su pokazala da 98 odsto muškaraca sa Forbsove liste 100 najbogatijih nema bradu. Sa druge strane, čak 98 odsto svetskih motorista, kauboja, ratnika i ostalih "opasnih momaka" ima ili je imalo bradu ili brkove. S obzirom na to da žene uglavnom vole "zločeste" muškarce, dalje ništa ne treba govoriti.

Happytv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter