Izvor:
13.01.2017 u 15:03
0

SUMNJAO DA GA ŽENA VARA: Kada je sve video U DIREKTNOM PRENOSU, totalno je poludeo! (VIDEO) POGLEDAJTE

Sumnjao je da ga žena vara, ali nije mogao da dokaže. Oni su mu pomogli u tome a ceo čin je snimljen kamerom!

Jedna od najpopularnijih emisija u Rusiji, "Uhvaćeni u prevari" bavi se otkrivanjem preljubnika, slično kao i nekada popularnoj američkoj emisiji "Varailce" ili u našim "Balkanskim prevarama".

Naime, ljudi koji sumnjaju da ih partenr vara ali to ne mogu da dokažu se prijave u emisiju, a onda tim emisije "Uhvaćeni u prevari" to učini za njih.

To se najčešće radi na taj način što ekipa počne da prati bračnog partnera za kojeg se sumnja da vara. Kamere su postavljene svuda, sve se snima, a preljubnici su najčešće uhvaćeni na delu, ondnoso u seksu sa ljubavnikom ili ljubavnicom.

U emisiji koju možete videti u videu uhvaćena je žena u žestokom seksu sa svojim ljubavnikom.

POGLEDAJTE:

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter