Izvor:
29.12.2016 u 18:50
0

Muškarci, ovo ste se oduvek pitali! Evo zašto žene GLUME ORGAZAM

Orgazam pripadnica lepšeg pola se muškarcima često čini kao nuklearna fizika – da li ga je doživela ili odglumila ostaje nepoznanica.

Seks je u odnosu važna stavka i muško je shvatanje da je orgazam njegov ključni deo, ali čini se da žene ne misle tako.

Naime, više od dve trećine žena barem je jednom odglumilo orgazam, a 30 odsto njih radi to redovno i to najčešće u najboljoj nameri, pokazala je studija američkog Univerziteta Templ i koledža Kenjon na više od 400 heteroseksualnih žena. Prema njima, glumljenje vrhunca čini seks prijatnijim i za njih, a ne samo za partnera.

Da, glumi se zbog partnera

Oko 75 odsto žena priznaje kako su lažirale orgazam stenjanjem i sličnim radnjama iz najjednostavnijeg mogućeg razloga – jer se partner nije ni najmanje potrudio da ih dovede do vrhunca. Četvrtina žena orgazam će odglumiti kako bi pre završile seks, ili jer im predugo traje ili zato što je monoton, a osećaju kako neće postići vrhunac. Tek jedan odsto žena glumi orgazam iz altruističnog razloga – prema kojem one ne žele da povrede partnerova osećanja. One su svesne da bi istina mogla da stvori pritisak zbog kojeg bi seks pričinjavao manje zadovoljstvo i njoj i njemu.

Jedini razlog koji nema veze s njim

Strah i nesigurnost motiv su kod žena koje se ne osećaju dobro u svom celu, a tim se razlogom opravdavaju žene sa slabijim samopouzdanjem, manjkom seksualnog iskustva ili pak one koje smatraju da s njima nešto nije u redu jer ne mogu da dosegnu vrhunac. To je uzrok glumljenja kod trećine žena koje praktuju "lažiranje vrhunca".

Izvor: Express.hr
Foto: Huffington Post

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter