Izvor:
26.12.2016 u 02:22
0

Za sve je kriv alkohol: Evo kako su me moj dečko sa Voždovca i njegov drugar celu noć RAZVALJIVALI u nezaboravnoj trojci!

Bila sam u vezi s tim tipom sa Voždovca (beogradsko naselje), i posle dva meseca veze počeo je da me smara – da probamo "trojku", da probamo "trojku".

Iskreno, nekoliko puta sam maštala o takvoj akciji, ali verujem da svaka devojka ima takvu vrstu fantazija. Naravno, nisam planirala da ih sprovedem u delo, ali, na kraju se ipak desilo.

Za sve je kriv alkohol, možda. Jedne večeri smo moj dečko, ja i njegov drugar sedeli i pili kod njega u stanu i baš je bilo veselo.

Bilo je neko leto, baš sparno, a njih dvojica su se skinuli do pola. Pri tom, primetila sam da je njegov drug odlično građen, a dok je sedeo u bermudama, više puta sam primetila solidnu izbočinu na njegovim preponama. I tako, reč po reč, pivo po pivo, i ja sam se malo raskomotila, u smislu da sam ostala u brusu i trenerci.

Tada mi je prišao moj dečko i počeo da me mazi. Već prilično pijana, samo sam se prepustila, pa smo prešli u spavaću sobu. Drug je ostao sam u drugoj sobi.

Dečko me je svalio na leđa i odmah prešao na posao, već sam bila veoma vlažna i napaljena. Posle nekih 10 minuta, u sobu je, potpuno go, ušao i njegov drug, sa lepom, velikom erekcijom. Klekao je pored moje glave i uperio to čudo u mene. Prvo sam se zbunila, a onda sam ga zgrabila i stavila u usta…

Sreća, i njih dvojica su bili pijani, pa smo nastavili do duboko u noć. Kada sam se sutra ujutru probudila, malo me bolela glava od alkohola, ali sam se osećala odlično. Pokupila sam svoje stvari i izašla napolje. Nismo se posle toga više viđali. Bilo bi glupo, zar ne? Nije mi krivo, imaću o čemu da razmišljam kad ostarim.

Srbijadanas
Foto:Twitter/erotske

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter