Izvor:
05.12.2019 u 12:42
0

BELE LAŽI: Skroz je okej da svom partneru prećutite neke od ovih stvari!

Skroz je okej da svom partneru prećutite neke od ovih stvari.

Iskrenost je temelj svake dobre veze, no neke je stvari ipak bolje zadržati za sebe.

Žene su toga uglavnom svesne pa vešto od svojih partnera skrivaju sitnice koje bi mogle upropastiti vezu. Ovo je deset tajni koje mnoge žena kriju od svojih partnera i slobodno možete i vi.

1. Najbolja drugarica zna sve

Gotovo da ne postoji žena koja ne govori svojoj najboljoj prijateljici baš sve detalje iz veze – od aktivnosti u spavaćoj sobi do iznosa na njegovu bankovnom računu. Retko šta u vezi ostane skriveno od najbolje drugarice i to je nešto što se nikada neće promeniti pa je to bolje prećutati partneru.

2. Tačan broj seksualnih partnera

Nijedna se žena neće hvaliti svom dečku ljubavnim uspesima pre njega. Za razliku od muškaraca, žene uglavnom ublažavaju istinu o broju svojih bivših seksualnih partnera, što u prevodu znači da je žena koja kaže da je spavala sa četiri frajera verovatnije spavala sa njih sedam. Dva najčešća razloga zašto žene lažu o broju svojih bivših ljubavnika su: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele zaboraviti neke od njih.

3. Dlačice po telu

Retko koja žena će se svom dečku pohvaliti dlakavim nogama ili pazusima. Dlačice na ženskom telu i dalje su tabu, a većina frajera za njih uopšte i ne zna.

4. Neuredna strana

Žene su neuredne jednako koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju, i to najčešće doslovno – ispod kreveta, u ormaru, pa čak i u make-up torbici.

5. Upoređivanje sa bivšim

Sasvim je uobičajeno na početku veze upoređivati novog partnera sa bivšim(a). Novi uglavnom pobeđuje, a ako ne, znači i da bi uskoro mogao postati bivši.

6. "Prljave" misli

Žene razmišljaju o seksu jednako često koliko i muškarci i to je jedna od najbolje čuvanih ženskih tajni.

7. Muškarci su uvek na testu

Kada su u vezi, žene analiziraju svaki pokret, gest, rečenicu, izraz lica pa čak i e-mail svog partnera, a to testiranje nikad ne prestaje. Osim analize, test uključuje i učestala trik pitanja, poput "Hoćemo li imati trojku?" ili "Ko ti je najlepša kolegica sa posla?" na koja muškarac treba vrlo vešto odgovoriti želi li izbeći skandal.

8. I žene vole gledati zadnjice

Iako toga nisu svesni, i muškarci retko kad napuštaju prostoriju bez barem jednog ženskog pogleda na njihovu zadnjicu.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter