Izvor:
05.11.2019 u 19:42
0

PRELJUBA I LJUBOMORA NISU GLAVNI UZROCI: EVO zbog čega parovi najčešće raskidaju!

Preljuba i ljubomora nisu glavni uzroci raskida veze. Parovi najčešće raskidaju iz sledećih razloga.

Drugačiji pogledi na život

Različiti pogledi na porodicu, veru, posao ili politiku su ozbiljan problem kada su u pitanju ozbiljne veze. Takvi parovi jednostavno nemaju budućnost i neprestano se svađaju zbog svega.

Loša komunikacija

Ako vam vaš partner nije uteha ili podrška u bitnim životnim situacijama, onda imate veliki problem. Dobra komunikacija je ključ zdrave veze, a ona se najbolje pokazuje na izazovima loših životnih situacija kao što je smrtni slučaj u porodici, gubitak posla i slično.

Prevelika razlika u godinama

Tačno je da godine nisu ključne za uspeh veze, ali ako je razlika u godinama toliko velika da se životne vrednosti razlikuju, to je već razlog za uzbunu.

Nepoverenje

Poput dobre komunikacije, poverenje u partnera jedna je od glavnih stavki za uspeh veze. Ako ste doživeli izdaju u prethodnim vezama, nemojte da dopustite da se to odrazi i na vašu novu vezu.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter