Izvor:
12.10.2019 u 19:23
0

OVO NEMOJTE DA RADITE ZBOG MUŠKARCA: Pet stvari koje ŽENA NE TREBA da čini u VEZI

Jedna od najbitnijih stvari u vezi je ostati veran sebi i zadržati svoje ja.

Ako neko traži da zbog njega menjate svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza bi trebalo da se gradi na dubljim temeljima nego što su izgled i odeća. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli baš onakvu kakva jeste. Evo koje stvari ne treba nikad da radite zbog frajera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbama trebada donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid prijateljstva

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz djetinjstva, onda mu s pravom možete dati nogu. Ako frajer ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne treba da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli treba da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Menjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno obradovati nekim drugačijim izdanjem. No svoj stil takođe ne treba da menjate zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto.

Menjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? I pored svega, odabrao je vas i ako pokušava da vas nagovori da zbog njega promenite izgled, odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: Index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter