Izvor:
10.10.2019 u 20:36
0

ISPOVESTI MUŠKARACA: Evo ŠTA su POMISLILI kad su prvi put videli VAGINU!

Na jednom poznatom sajtu su osvanule iskrene muške priče o tome šta su pomislili kada su prvi put videli ženski polni organ.

Njihove ispoviesti su… Pa, zanimljive.

"Vidio sam je i pomislio – šta ću sad?"

"Bilo mi je osam godina i do tad sam mislio da svi imaju penise. Prijatno sam se iznenadio kad sam jedne večeri ostao budan do kasno, a na TV-u je bio dokumentarac o striptizetama. Pomislio sam: Oh, ovo izgleda mnogo bolje od onog što mi imamo."

"Pomislio sam da grozno izgleda. Još uvek mislim da su nužno zlo. Doduše, ne mislim ni da su penisi neki prizor."

"Pomislio sam da vagina izgleda pomalo čudno. Još čudnije je bilo pipnuti je. Kad sam je blago dodirnuo, ona se malo stresla pa sam se uplašio da sam je povredio."

"Bio sam u ranom pubertetu i video sam je onlajn, neka devojka je pozirala raširenih nogu, a prvo što sam pomislio bilo je: I zbog toga sva ta frka? Crvena je i ružna. Pretpostavljam da sam očekivao nešto malo gracioznije i… Ne znam, boje kože?"

"Pokušavao sam da zadovoljim svoju prvu devojku i znam da sam mislio da ne izgleda kao na crtežima. Gde je išta?!?!"

"Na početku je izgledala jednostavno. Što sam više istraživao, to je postajalo komplikovanije. Svi ti putevi… Komplikovana mašinerija."

"Pomislio sam da u pornićima izgleda mnogo bolje, ali kasnije sam shvatio da su porno sadržaji uglavnom fotošopirani i da nije bitno kako izgleda."

"Prvi put kad sam je dotaknuo pomislio sam: Bože, što je vruće unutra!"

"Prvi put sam je video u Plajboju mog tate i pomislio: Vagine su čudne. I sad to mislim."

"Pomislio sam da izgleda kao kolačić sreće."

Izvor: Index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter