Izvor:
19.09.2019 u 20:01
0

SREĆA VAS ČEKA IZA ĆOŠKA: Mesta na kojima možete sresti muškarca iz snova!

Ali sa godinama se sve menja: svi privlačni muškarci izgleda kao da su nestali, a vaši kriterijumi su porasli zajedno sa brojem godina. Ali čuda se događaju – ponekad i na najneočekivanijim lokacijama.

Šetnja psa

Kućni ljubimci su odličan način da upoznate lepog stranca. Primetili ste ga sa slatkim labradorom u šetnji? Bacite loptu u njegovom pravcu – i vaši će se psi već upoznati. Red je na vas!

Čekanje u redu

Da li ste se ikad zapitali koliko vremena gubimo u redovima? Neka ne bude uzalud! Primetili ste prijatnog mladića – nasmejte se, šalite se, dajte duhovit komentar, napravite smešno lice – i njegova pažnja je već usredsređena na vas.

Putovanje avionom

Imate barem nekoliko sati da ga impresionirate. Zatražite pomoć s ručnim prtljagom, zahvalite se i započnite dijalog: saznajte kuda ide i zašto. Prisilno ograničen prostor i razgovor o bilo čemu – a vi više niste samo putnici. Samo uverite se da njegova žena i deca ne sede u sledećem redu.

Sportski klub ili teretana

On radi trbušnjake, a vi radite čučnjeve? Odličan početak! Nakon toga sve je jednostavno: uspostavite kontakt očima, nasmejte se, pozdravite, zatražite savet kako da pravilno odradite sledeću vežbu.

Kulinarske radionice

Mislite li da ovde idu samo parovi? Puno muškaraca bira ovu vrstu dokolice. Zato razvaljajte testo ili napravite knedle – na kraju krajeva, put do čovekovog srca ide preko stomaka.

Barovi i restorani

Sedenje za šankom u samoći nije zabranjeno, ali nije najbolja opcija: oni to ne mogu da razumeju. Ali sasvim je moguće da vam bude dosadno dok pijete šoljicu kafe – pogotovo jer dugo nećete biti sami.

Plaža ili bazen

Opuštena atmosfera, sjajno raspoloženje, gola tela – zar ovo nisu idealne komponente za druženje? Defilujte u zadivljujućem bikiniju nekoliko puta, „pucajte“ očima – a sada on pliva iza vas sa ponudom da popijete koktel.

Venčanje prijatelja

Ništa ne budi romantična osećanja poput venčanja. Gledajući beskrajno srećan par, svaka sama osoba počne sanjati da pronađe srodnu dušu.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter