Izvor:
16.09.2019 u 13:13
0

KOLIKO „ŽIVI“ SEKS: Evo kada se zadovoljstvo i strast pretvaraju u bračni dug? (FOTO)

Postoji izjava da ljubav živi tri godine, a zatim se transformiše u poštovanje, partnerstvo, naviku, udobnost, prijateljstvo, itd. A seks? Kada se zadovoljstvo i strast pretvaraju u bračni dug?

Faza 1: Eksplozija emocija i hormona

"Seks, droge i rock'n'roll" je moto prve faze odnosa. Vi ste ludo zaljubljeni i srećni, pa je seks sjajan, spontan, raznovrstan, redovan i intenzivan. Mnogi parovi doživljavaju neprekidnu želju u ovom trenutku, stoga su posebno otvoreni za eksperimente i egzotiku.

Faza 2: Međusobno poznavanje

Obično dolazi do kraja druge godine odnosa – i bez obzira da li živite zajedno ili ne. Naučnici ovo pripisuju činjenici da luda ljubav umire nakon 17 meseci odnosa: strast bledi a vi "okrećete glavu" na drugu stranu. Seksu već pristupate svesnije: odnosi nisu više tako strastveni i spontani. Manje gledate na muškarca kao na seksualnog partnera, a više na životnog partnera. I to je divno: sada se osećate dublje, imate jaku duhovnu vezu, zajedničke interese i želje. Seks u ovoj fazi nije tako čest, ali je kao dah svežeg vazduha: oživljava odnos.

Faza 3: Iskre nestaju

U ovu fazu većina parova ulazi tek na kraju treće godine (baš kao i sa ljubavlju). A ovo je apsolutno normalno. Ne zaboravite koliko je važno održavati seksualnu aktivnost i interes partnera. Setite se svih trikova Keri Bredšo, ako je potrebno. Svi parovi imaju zatišje u intimnom životu. Ali nakon mira sigurno je potrebna oluja: zato se nemojte plašiti eksperimentisanja, tako da se vatra zapali novom silom.

Izvor:nadlanu.com
Foto:printscreen/ Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter