"MIKROVARANJE" UNIŠTAVA VEZE: Prepoznajte da li je i vaša veza u problemu? (FOTO) 

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna. Zabavljanje retko kada ide glatko, a razloga da mislite da vas partner vara ima napretek.

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna, a ako ste mislili da je teško biti u vezi, ova 2019. godina učinila je to još težim.

Poverenje je sve u vezi, jer kada ga jednom izgubite, teško se vraća. Pored prevare, eksperti upozoravaju i na "mikroprevare" kojima su partneri skloni. Možemo da zahvalimo društvenim mrežama, kao i digitalnim platformama koje su učinile težim kontrolisanje ponašanje partnera.

"Mikrovaranje" opisuje se kao termin koji se koristi za male i upitne postupke koje radi vaš partner. To uključuje flertovanje na mrežama, lajkovanje postova na Instagramu ili slanje direktnih poruka.

Napredovanje tehnologije i sve više različitih platformi na kojima ljudi mogu da se dopisuju, povećale su mogućnost za "mikrovaranje". Ovo često navodi ljude da donose neke loše odluke u vezi. Sve počinje sa malo flertovanja i vodi ka potpunoj fizičkoj prevari u stvarnom svetu. Par lajkova na Instagramu i Fejsbuku s vremena na vreme ne znači ništa loše, ali morate da budete sigurni u nameru koja stoji iza njih.

Zato je važno da na početku veze sa partnerom otvoreno porazgovarate o društvenim mrežama. Zabavljanje je danas kao minsko polje, ali je zato komunikacija ključna za dobar odnos.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro