Izvor:
06.09.2019 u 12:22
0

KONAČNO OTKRIVENO: Ko više uživa u se*su? (FOTO)

Ko zaista više uživa u seksu? Stručnjak otkriva jesu li to muškarci ili žene, a rezultati bi vas mogli iznenaditi.

Žene koje se pak seksaju sa drugim ženama, doživljavaju puno više orgazama od žena koje se seksaju sa muškarcima, upravo zbog oralnog seksa. Da postoji mogućnost reinkarnacije i da želite u idućem životu uživati u sjajnom seksu, biste li poželeli biti žena ili muškarac?

Pretpostavka je da muškarci više uživaju i da žene teže postižu orgazam. Ali je li to zaista tako? Seksualni stručnjak Tracey Cox otkriva koji pol više uživa u seksu.

Muška želja za seksom je jača

Muškarci češće misle na seks. Oni mlađi od 60 godina, barem jednom dnevno, a samo četvrtina žena tvrdi isto. Takođe, muški rod lakše postiže uzbuđenje i ima raznovrsnije maštarije od žena, pa žele više seksa u svim fazama veze, pokazalo je istraživanje sa univerziteta u Floridi.

Smatra se kako, naime, postoji biološki razlog što je želja muškaraca za seksom veća: oni su navodno obavezni prenijeti svoj genetski materijal. Žene pak programirane da traže emocionalnu vezu kao jednako kao i seksualnu jer im treba partner koji će ostati uz njih i brinuti se za potomstvo.

Ipak…

Žene mogu doživeti višestruke orgazme, zato više uživaju u seksu. Takođe, kada dožive jedan orgazam, spremne su na još jedan, dok muškarcima treba neko vreme da se oporave.

Muškarci doživljavaju orgazam prilikom penetracije, većina žena ne

Većina muškaraca doživeće orgazam nakon nekoliko minuta penetracije. Ženama je potrebno 10 do 20 minuta da bi postigle orgazam (obično direktnom stimulacijom klitorisa). Takođe, oko 75 posto muškaraca baš uvek doživi orgazam prilikom seksa, dok isto važi za samo 26 posto žena.

Ipak…

Ako ovoj statistici dodate oralni seks, situacija se dramatično menja. Čak 81 posto žena tvrdi kako su doživele orgazam pri poslednjem seksualnom činu ako je pri tom bio uključen oralni seks. Žene koje se pak seksaju sa drugim ženama, doživljavaju puno više orgazama od žena koje se seksaju sa muškarcima, verovatno upravo zbog oralnog seksa. Ako pak govorimo o samozadovoljavanju, statistika se i ponovo poboljšava. Većina žena postiže orgazam za nekoliko minuta, odnosno u jednako vremena koliko njemu treba da svrši prilikom odnosa.

Oba pola glume orgazme

I muškarci glume orgazme, iako to čine ređe od žena. A razlozi su isti kao i ženski: ako su umorni, zabrinuti zbog posla, ili trenutno nezainteresovairani, odglumiće da svršavaju radije nego da povrede njena osećanja objašnjavajući zašto mu te večeri ne ide. Kažu da žene puno ličnije dožive kada muškarac ne svrši, nego kad se dogodi obrnuto. Žene često glume jer orgazam i čista penetracija obično ne idu jedno sa drugim i jer ne želimo povrediti njegova osećanja.

Ipak…

Žene glume i kada im je dosta lošeg seksa. Naime, to pokazuju poražavajući rezultati istraživanja časopisa Sexuality and Relationship Therapy objavljenog prošle godine.

Muška požuda definisana je hormonima

Biološki, testosteron igra veliku ulogu kod seksualne želje, a muškarci ga imaju 20 puta više od žena.

Ipak…

Mnoga istraživanja vode se time da muškarci imaju jaču želju i žele više seksa od žena, što je prihvatljivije mišljenje. Ali, većina studija za uzorak imaju studente, odnosno mlade ljude u dobi od 18 do 25 godina. Pošto se smatra kako ženska seksualnost cveta tek kasnije u životu, a vrhunac kod muškaraca dolazi puno ranije, istraživanja su fokusirana na period kada postoji najveća razlika između ženske i muške seksualnosti. Ali, na kraju, svi smo mi individualci i nije potrebno da nas se određuje zavisno od pola.

Izvor:opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter