Izvor:
31.08.2019 u 13:26
0

NIJE DOVOLJNA SAMO LJUBAV: Otkrivamo kada se muškarcima pali crveni alarm i koji je osnovni razlog da donesu odluku o raskidu! (FOTO)

Svako ko je bio u vezi zna da za dug i uspešan emotivan odnos samo ljubav nije dovoljna, već su mnogo bitniji razumevanje, pažnja, poverenje i spremnost da pristanete na kompromis, kako biste za korak bliže prišli svom partneru. I dok su žene te, koje ostaju u odnosima, koji su zapali u krizu, jer duboko veruju da gde ima ljubavi ima i šanse da se obnovi emotivni odnos, muškarci su ti koji u nekim krupnim nedostacima vide povod za raskid, bez obzira na ljubav.

Pitali smo ih, kada se kod njih pali crveni alarm i koji je osnovni razlog da donesu odluku o raskidu, a ovo su neki od najčešćih odgovora:

1. Nedostatak poštovanja

Muškarcima je poštovanje sastavni deo veze i nešto što je osnov, kako bi odnos imao smisla. Ukoliko izostane poštovanje, to je nešto što ljubav ne može da nadomesti, a uz to, mislite li da možete voleti osobu koju više ne poštujete?

2. Više niste ista osoba

Ljudi se vremenom menjaju, a to posebno intenzivno primećujemo kada smo sa njima svakodnevno. Oni su se zaljubili u ženu, kakva ste nekada bili, ali ono što ste danas nije žena koju oni znaju i zato, bez obzira na sve što je bilo lepo, više nema varnica i oni se odlučuju za kraj.

3. Svađe su sve češće

U poslednje vreme gotovvo svaki razgovor završio se svađom. On jednostavno ne želi da kvari uspomenu na sve ono što ste imali i smatra da je vreme da se rastanete, jer više niste u stanju da razumete jedno drugo.

4. Životni ciljevi vam se mimoilaze

Na početku veze to nije bilo nešto što vas okupira, ali danas je veoma teško odlučiti se da ostanete u vezi koja nema perspektivu. Jednostavno ne možete planirati brak sa osobom koja nema iste ciljeve kao vi i to je najveći povod za raskid, jer vreme je da svako živi svoj život.

5. Ne oseća se slobodnim

Bez obzira na to, koliko vas voli, on jednostavno ne može posvetiti svaki sekund svog vremena isključivo vama, pored toga, ne želi da se oseća kao da kontrolišete svaki njegov korak i potpuno upravljate njegovim životom, a kada se definitivno oseti tako, neće se dvoumiti već će vam saopštiti da je vašoj vezi došao kraj.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter