FLERT I PREVARA DOBIJAJU RAZMERE MITA : Otkrivamo kako prepoznati da li vas jača polovina vara!

 Sklonost muškaraca ka flertu i prevari polako dobija razmere mita, a čini se da se žene veoma retko osvrću iza sebe i u svojoj vezi ne vide jasne znakove partnerovog nezadovoljstva i sitne nagoveštaje prevare. Muškarci se, po mišljenju psihologa, na prevaru najčešće odlučuju u onim trenucima, kada u vezi ne dobijaju potrebnu ljubav i pažnju.

Prevara vas može poraziti i slomiti, ali u neku ruku, možda ste je i same izazvale, ako ste zanemarlie svog partnera. Pa ipak, ako već na početku dobro upoznate osobu sa kojom ste, po njegovom ponašanju uvidećete da pored sebe imate iskrenu osobu, koja prevaru smatra niskom i koja će uvek iskreno i otvoreno pričati o svemu što vam se u vezi dešava.

1. Iskren je prema tebi

On nikada ništa ne prećutkuje. Počev od sitnica pa do krupnih stvari, vaš partner o svemu otvoreno i iskreno razgovara sa vama. On je bez dlake na jeziku i smatra da ćete sve probleme u vezi rešiti jedino razgovorom i uzajamnim trudom i razumevanjem.

2. Obaveštava te o svemu

On nije jedan od onih, koga svako malo morate pitati gde je i šta radi. Ima običaj da vam piše kratka obaveštenja, kako biste uvek znali šta mu se u danu dešava. Za njega je to način da postanete bliskiji, a za vas jasan dokaz vernosti.

3. Ne održava kontakt sa bivšim devojkama

Za njega je prošlost zaboravljena i uživa u sadašnjosti. On ne komunicira sa bivšim devojkama i na taj način vas štiti od onog svima dobor poznatog pitanja: “A šta ako?”.

Ako u svom partneru prepoznajete ove osobine, prava ste srećnica, jer imate muškarca, za koga nema sumnje da je iskren i da ste vi njegov prioritet.

 

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro