Izvor:
20.08.2019 u 18:46
0

MISTERIJA REŠENA: Zašto žene žude za venčanjem!

Žene žele bajku

Od detinjstva, svaka od nas je zamišljala snažnog i brižnog čoveka, lepu ljubavnu priču, belu haljinu, stotine latica ruža i dalje prema scenariju – „živeli su srećno do kraja života“. Sazrevši, shvatili smo da sve u životu nije uvek tako. Ali san je još uvek živ i negde je duboko u duši. I nije vas briga što u stvarnosti brak uopšte nije bajka, već radite bez odmora i pauza za ručak.

Želite finansijsku stabilnost

Nema stambenog problema, potrebe za radom i brige za sutra … Nažalost, novac u savremenom svetu, mnogo rešava – na primer, dobar lek, sposobnost da se vidi svet i banalna udobnost. I pre ili kasnije jednostavno se umorite od toga da sve doprinosite sami.

Želite dete

Dete bi trebalo da odraste u punopravnoj porodici, ima mamu i tatu – prema statistici, oko 60% ljudi deli ovo mišljenje. Da, danas možete roditi dete "za sebe". Ali dete je velika odgovornost, a pružiti mu srećnu budućnost zajedno je, naravno, lakše nego kada ste sami.

Vi želite "kao i svi drugi"

„Imate li već 30 godina, a još niste udati?“ – mamine prijateljice su „taktički“ zainteresovane. A vaše drugarice u međuvremenu su već dugo u braku. Tako da je to prihvaćeno u društvu – a neskladnost sa standardima je vrlo neprijatna. U Srbiji se mnogi venčavaju zbog socijalnog pritiska ili zbog zadovoljstva dosadnih rođaka. Ponekad su takvi brakovi čak uspešni.

Potrebna vam je nova faza razvoja

Karijera, impresivna putovanja, ništa manje impresivna kolekcija cipela… Vreme je da osvojimo nove nivoe – u porodičnom planu. Nema ništa loše u ovoj težnji, čak i obrnuto: to je odličan podsticaj. Glavno je da ta želja nije samo još jedan cilj na putu, već da budete spremni raditi na porodičnim vezama iz dana u dan, iz godine u godinu.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter