Izvor:
18.10.2016 u 16:44
0

EROTSKA ISPOVEST: Poludela sam, počelo me LOŽITI do gledam kako DIVLJAČKI *ebe DRUGU

Ponovo mi se probudila zelja podijeliti jos jedno od svojih sex iskustva iz svoje veze s Draganom. Ovog puta voljela bih da vam docaram jedan jak seks koji mi je bio prilicno uzbudljiv i koji mi je ostao u lijepom secanju. Posle ovog iskustva seks saDragancetom je postajo sve zanimljiviji i jaci, ovo su istinite sex ispovesti, sto ja pisem nema lazi, pravi porno clanak smao za vas!
Naime, Dragan i ja smo najcesce vidjali u prepodnivnim casovima u mojoj kuci.U to vrijeme cesto sam bila sama a i njemu je zbog posla je jako odgovaralo.

Nravano da je bilo i drugih mjesta iu drugo vrijeme ali najcesce se ovako desavalo.
Jednog jutra Dragance je kao po obicuju svratio kod mene na dobar i kaficu. Posle dobrog seksa leži smo na krevetu goli.Galva mi je bila na njegovim maljivim grudima.Mazila sam ga po trbuhu opustajuci se poslije kvalitenog seksa. Posto zivim u kuci spacava soba mi je bila tik uz ulicu. Dok smo tako laže culo se kucanje na spustenim roletnama.Trgla sam se i po malo uplasila mislice da nije mozda muz ili sin.Krisom sam provirili i ugledala komsiju, automehanicara kod koga je moj muz odrzavao auto.Navukla sam na sebe samo bijelu majcicu i podigla roletu do pola.
– Dobro jutro komsinice. Obratio mi se
– Dobro jutro komisja, sta treba? Nastavila sam razgovor
Bila sam malo rascupana od seksa ali mislim da komsija to nije ni primijetio jer mu se pogled odmah zaustavio na mojim grudima koje su skoro ispale iz tanke majcice.
Jel Boban tu, zavrsio sam mu auto.Nastavio je.
– Nije na putu je.
Nikad dosta lepe picke – lizanje picke
Lizanje pickice, lizanje pickaNastavio je i dalje da prica o autu kao da me je to zanimalo. Delovao je kao da mu se ne zuri. Valjda mu je prijao pogled. Nadlaktila sam se i ne bas svojom voljom nastavila sa da pricam sa njim. U jednom trenutku izmedju svoji polu raširenih nogu osjetila sam da me nesto dodiruje. Bacila sam pogled preko ramena mislivsi da se mozda moj pas mota po sobi. Kada sam ugledala Draganceta kako lezi na podu i prstom mi goviri da cutim ostala sam zabezeknuta.Vratila sam pogled ka komsiji i nastavila ragovor. Dragan je ležao izmedju mojih nogu koje je mazio i jos malo rasirio kako bi mu bilo lakse da dodje do moje lepe picke. Ljubio mi je butine iznutra. Jos nije ni stigao do pickice a vec sam bila vlazna. Bradavice su mi bile sve tvrdje a komsija koji je stajao na ulici hipnotisano je piljao u njih. Kada sam osjetila Draganov jezik na svojoj vlaznoj pickici cijelo tijelo mi se najezilo doj je lizao moju mokru picku ja sam dozivljavanja more prelepih osecaja. Odmah je poceo halapljivo da je lize. U tom trenutku mi je doslo da otjeram komsiju ali sama situacija me je jako palila. Cak sam primijetila da se i komsiji od pogleda na moje grudi digao.

U trenutku dok sam gledala u komsijine prepone Dragan mi je stegao guzu. Rasirio je i počeo da kruži prstom po mom cmaru anusu. Samo sam u jednom trenutku osjetila kako prodire prstom u moju guzu. Htela sam da vrisnem od zadovoljstva ali sam se suzdrzala tako sto sam se ugrizla za usnu. Dok sam naizmecno lizala i grickala usne gledavsi u komsijn kurac svrsavala sam po Draganovom jeziku koji je duboko bio u mojoj pici. njegovi prsti su ulazili lagano u moje dupe, analno me je zadovoljavao prstima a jezikom je burgijao po mokroj picki, nije mi bilo dobro od uzbudjenja. Primetila sam da je komsija zavukao ruku u dzep i da mazi svoj kurac, izlgeda da nije mogao izdrzi vise.Na srecu po mene i po njega ubrzo smo zavrsili razgovor i on je otisao.
anal porn, analni sex, jebanje u cmar

– Ti si lud!
Okrenula sam se ka Draganu i brzo spustila rolete.
– Svidja ti se kučko? Dok je virio kroz moje noge pitao me je
– Sa tobom mi se sve svidja.
Podigao se, izvadio je jezik iz moje pice a prst iz guze.Ali sam se zato ja kao munja spustila na koljena i pohotno ga progutala.
– Voliš se pokuzajes? Napljeno je pitao
– Mhm.Nisam ga vadila iz usta
Počeo je da dize rletne.
– Cekaj, sta radis to? Zbunjeno sam ga upitala
Samo se nasmijao.
– Videce nas netko bre.
Nije mario za moje reci.
– Neka gladejau.Nastavio je
Podigao me je na prozor. Sedela sam okrenuta leđima ka ulici. Rasirio mi je noge i nabio ga u moju vrelu picu. Zagrlila sam ga i rukama i nogima. Svrsavala sam prlikom svakog ulaska njegov kurca u mene.
– Videce nas neko.Ponavljala sam na njegovo uho
-Neka, Neka, neka … Nije mario
Stegao mi je guzu i sve brze me je tucao. Kada ga je izvadio okrenuo me ne naslonio na radni stol koji je bio pored prozora. Rasirio mi je guzove. Svojim vlaznim kurcem podmazao mi je anus. Odmah je divlje poceo da tuca. stezao me je cas za kukove cas za grudi. Lupao me je sakom po guzi. Mislila sam da su udarci njegovog tijela o moju guzu culi dopola ulice. Nije vise mogao izdrzi.Izvadio ga ja i poceo da svrsava, polio mi je spermom od guze pa preko leđa skoro do glave.
Okrenula sam se ka njemu. Stajili smo pred prozora i ljubili se dok mi je rukoma razmazivao spermu po cijelom telu. Jednostavno uzivala sam u ovom rizcnom ali divnom trenutku.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter